6200 дітей співробітників запорізьких підприємств Метінвесту отримали в подарунок рюкзаки та навчальні набори

Запорізькі підприємства Групи Метінвест — «Запоріжсталь», «Запоріжкокс», «Запоріжвогнетрив» і Запорізький ливарно-механічний завод — забезпечили дітей співробітників комплексними шкільними наборами в рамках корпоративної програми «Перший раз — у перший клас». На цю програму спрямовано близько 3,4 млн гривень.

30 серпня на площі Маяковського відбулося святкове вручення шкільних наборів школярам-дітям співробітників запорізьких підприємств Метінвесту. Традиційно, до Дня знань рюкзак і комплекти шкільного приладдя отримали не тільки 550 першокласників: набори підібрали з урахуванням потреб дітей у віці 7-11 років і 12-16 років. На додаток до органічних рюкзаків усі діти отримали канцелярію: зошити, ручки, набори для творчості, гумки, лінійки та інше.

Загалом близько 40 тисяч дітей співробітників підприємств Метінвесту отримали шкільні набори до нового навчального року.

За доброю традицією до Дня знань комплекти мультимедійної техніки від запорізьких підприємств Метінвесту отримають запорізькі гімназії та середні технічні навчальні заклади, які підтримує Компанія.

В 2021 році керуюча компанія «Запоріжсталі», Метінвест, відзначає 15-річчя з дня заснування. Метінвест — міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. У структуру групи входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок — від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.

Останні новини
Меню