ПрАТ «Запоріжкокс» призначив в. о. генерального директора

Наглядова рада ПрАТ «Запоріжкокс» призначив виконуючим обов’язки генерального директора підприємства Олександра Третьякова – першого заступника Генерального директора ПАТ «Запоріжсталь» з виробництва. Віталій Литовка, який керував заводом з 2015 року, продовжить кар’єру в Групі Метінвест і зосередиться на розвитку стратегічних напрямків для компанії.

Поєднання Олександром Третьяковим двох посад – в. о. генерального директора ПрАТ «Запоріжкокс» і першого заступника генерального директора – директора з виробництва ПАТ «Запоріжсталь» підвищить кінцеву ефективність двох підприємств, посилить їхні позиції на світовому ринку.

«Інтеграція допоміжних цехів «Запоріжкоксу» до складу «Запоріжсталі» відкриває нові можливості для розвитку наших підприємств. Це стратегічно важливий крок, який допоможе вийти на якісно новий рівень управління виробництвом, оптимізувати ланцюжки поставок сировини і продукції, скоротити витрати на логістику і енергетичні ресурси», – зазначив Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Олександр Третьяков має великий досвід роботи в металургійній галузі. Свою кар’єру він почав на Єнакіївському металургійному заводі, де пройшов шлях від майстра до заступника генерального директора – директора з виробництва. Пізніше обіймав посаду головного інженера ПАТ «Азовсталь». З 2012 року Олександр Третьяков працює на посаді першого заступника Генерального директора – директора з виробництва ПАТ «Запоріжсталь».

Останні новини
Меню