ПрАТ «Запоріжкокс» організував яскраве свято для молоді

Напередодні Дня молоді ПрАТ «Запоріжкокс» організував святковий концерт для городян в ДК «Орбіта».

Відкрив свято генеральний директор ПрАТ «Запоріжкокс» Віталій Литовка, який представив оновлений склад молодіжної організації підприємства, а також вручив молодим коксохімікам посвідчення членів молодіжної організації.

«Сьогодні на нашому підприємстві як ніколи затребувані компетентність, мобільність, здатність приймати нестандартні, конструктивні рішення – все те, чим володіє сучасна молодь. Хочу побажати, щоб ваше життя було насиченим і різноманітним, нехай в ній знайдеться місце для всього – навчання і роботи, відпочинку та особистому житті »- зазначив генеральний директор ПАТ« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

На ПрАТ «Запоріжкокс» працює близько 700 молодих фахівців віком до 35 років. Молодь підприємства активно бере участь в корпоративних програмах і конкурсах. Так, за останні три роки в програмі «Молоді лідери Метінвесту» взяло участь 75 коксохіміків. Економічний ефект від впровадження проектів молоді за підсумками 2016 року склав більше 10 млн. Грн.

Крім того молодь «Запоріжкоксу» бере активну участь у міських заходах, волонтерських акціях.

Молодіжна політика «Запоріжкоксу» спрямована на реалізацію професійного і творчого потенціалу молодих співробітників. На підприємстві створені всі умови для залучення і збереження молодих кадрів. На постійній основі діють програми навчання, підтримки та розвитку молодих фахівців.

Подарунком для всіх гостей свята стали виступи популярних музикантів Запоріжжя – фіналістів телевізійного проекту «Голос країни» Дмитра Єременка, Германа Романченко і Антона Якубовського, Міке, груп Art-Style Band і Disset Dance Centre.

Останні новини
Меню