ЧАО «Запорожкокс» подвел итоги первого этапа программы «Рабочий быт — своими руками»

ПрАТ «Запоріжкокс» системно реалізує програму «Робочий побут – своїми руками» в рамках якої співробітники упорядковують території проммайданчиків і зон відпочинку власними силами. Авторів кращих проектів преміюють.

Корпоративна програма «Робочий побут – своїми руками» проводиться на ПрАТ «Запоріжкокс» з 2014 року і має на увазі поліпшення побутових умов працівників підприємства власними силами. За чотири роки дії програми співробітниками реалізовано більше сотні проектів, автори премійовані на більш ніж 50 тисяч гривень.

В рамках першого етапу конкурсу, який пройшов в червні-липні 2017 року, в цехах підприємства реалізовано 12 проектів в числі яких ремонт кімнат прийому їжі, благоустрій закріплених територій, створення малих архітектурних форм.

11 серпня 2017 року рамках очного рапорту підприємства Генеральний директор ПрАТ «Запоріжкокс» Віталій Литовка нагородив переможців першого етапу корпоративної програми «Робочий побут – своїми руками». Переможцем в номінації «За комплексний підхід до благоустрою закріпленої території» став ремонтно-механічний цех. У номінації «За краще оформлення малих архітектурних форм» перемогу здобув цех сіркоочищення. Цехи-переможці премійовані.

«Четвертий рік поспіль коксохіміки з ентузіазмом беруть участь в програмі« Робочий побут – своїми руками ». За цей час реалізовано чимало цікавих і креативних проектів, завдяки яким підприємство перетворилося, в цехах з’явилося багато комфортних і красивих місць. Якісно виконана робота заслуговує гідних нагород. Тому кожен цех-переможець програми отримає грошові сертифікати для реалізації нових ідей з благоустрою », – зазначив Генеральний директор ПрАТ« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

Наступний етап програми «Робочий побут – своїми руками» на ПрАТ «Запоріжкокс» стартує в жовтні 2017 року.

Останні новини
Меню