ПрАТ «Запоріжкокс» взяв участь у волонтерській акції «Чисте місто»

8 квітня 2017 року близько ста співробітників ПрАТ «Запоріжкокс» і членів їх сімей взяли участь у волонтерській екологічної акції «Чисте місто» з прибирання та благоустрою зеленої зони біля річки Дніпро в Вознесенівському районі міста.

Учасники щорічної акції «Чисте місто» виконали прибирання території, неподалік від споруджуваних мостів через р. Дніпро. Зокрема, співробітники прибирали опале листя та сухі гілки, вивезли понад сорок тонн сміття. Крім цього, в ході суботника, волонтери впорядкували клумби, пофарбували паркани, лавочки і вуличні тренажери на території де розташований пляж, ігрові поля та зелені зони.

«Такі акції, як” Чисте місто “неможливо відокремити від життя підприємства. На нашому заводі працюють працьовиті, сильні люди, які вміють працювати і люблять своє місто. І сьогодні проводиться волонтерська акція, яка об’єднує всі підприємства і ми, як жителі цього міста не залишаємося байдужими. Спільними зусиллями це дозволить зробити наше місто чистішим і гарнішим », зазначив в ході суботника Генеральний директор ПрАТ« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

Відзначимо, що участь у волонтерській акції «Чисте місто» взяли також близько тисячі співробітників ПАТ «Запоріжсталь» і ПрАТ «Запоріжвогнетрив», які провели суботники в різних районах м Запоріжжя. Спільними зусиллями співробітники підприємств очистили територію площею близько десяти гектарів, вивезли понад 250 тонн сміття, висадили понад 700 дерев і чагарників.

Прес-центр ПрАТ «Запоріжкокс»

Останні новини
Меню