ПрАТ «ЗАПОРОЖКОКС» придбав нове обладнання для будинку дитини «Сонечко»

ПрАТ «ЗАПОРОЖКОКС» передав обласному спеціалізованому будинку дитини «Сонечко», де живуть і виховуються діти віком від 2 місяців до 7 років, ігрове обладнання на загальну суму понад 25 тисяч гривень.

Ігровий комплекс і чотири пісочниці будуть встановлені на новому дитячому майданчику, яка сьогодні створюється силами волонтерів і спонсорів у дворі будинку дитини. Устаткування пристосоване для дітей з особливими потребами.

В цілому, протягом року підприємство надало будинку дитини «Сонечко» благодійну допомогу на загальну суму понад 40 тис. Грн. На ці кошти придбано предмети особистої гігієни, обладнання для навчання та відпочинку.

– У будинку дитини «Сонечко» працюють з найменшими дітьми, які волею долі опинилися без батьківського піклування, та часто мають складні захворювання, – зазначає директор з персоналу та соціальних питань ПАТ «ЗАПОРОЖКОКС» Ольга Лук’яненко. – В силу своїх можливостей ми сьогодні допомагаємо цій установі у вирішенні поточних проблем. І підтримуємо прагнення педагогічного колективу «Сонечка» зробити життя дітей максимально комфортною.

Останні новини
Меню