До Дня металурга та гірника «Запоріжкокс» Групи Метінвест нагородив найкращих співробітників

До Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості на «Запоріжкоксі» відбулась урочиста зустріч. На ній співробітників підприємства нагородили почесними відзнаками за сумлінну працю.

«Запоріжкокс» привітав своїх працівників з Днем металурга та гірника – 16 співробітників нагороджено почесними грамотами підприємства та Метінвесту, державних органів влади, Профспілки металургів та гірників України.

Колектив підприємства привітав генеральний директор «Запоріжкоксу» Олександр Третьяков:

«Незважаючи на всі виклики, ми продовжуємо ефективно працювати, адже розуміємо велику відповідальність перед нашими сім’ями, перед запорізьким краєм та усією Україною. Це наш сталевий фронт, який ми тримаємо. Я вдячний кожному співробітнику та співробітниці нашого колективу за професійну командну роботу».

За вагомий внесок у розвиток підприємства та його ефективність, чітке та якісне виконання виробничих завдань Почесною грамотою Метінвесту нагородили колектив коксового цеху. Також до професійного свята династія Могилат отримала відзнаку «Сталева династія Метінвесту».

Володарем «Золотої зірки Метінвесту» – найвищої нагороди Компанії – цьогоріч став майстер коксового цеху Валерій Глущенко.

Коксохіміків з професійним святом привітав Генеральний директор Метінвесту Юрій Риженков:

«У металургів та гірників сильні характери, а випробування війною зробили їх ще міцнішими. Заради перемоги працівники Метінвесту відкрили свій сталевий фронт. Вони залишаються на робочих місцях, щоб допомагати армії, підтримувати економіку країни, піклуватися про людей, які через бойові дії вимушені полишати домівки. Сила компанії — в кожному з вас, в вашій самовідданій праці і любові до України».

 

Останні новини
Меню