До Дня металурга «Запоріжкокс» організував свято для коксохіміків

До Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України завод «Запоріжкокс» організував урочистий вечір для працівників підприємства. Почесними грамотами підприємства і Компанії, орденами, цінними подарунками та преміями були відзначені тридцять працівників заводу.

Вищу нагороду Компанії – Золоту зірку Метінвесту і премію в 100 тисяч гривень отримав залізничник Андрій Гусар. За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної металургії начальник цеху сіркоочистки Вадим Супрун удостоєний державного ордена «За заслуги» III ступеня. Подячним листом Метінвест Холдинг нагороджений слюсар з ремонту рухомого складу залізничного цеху Едуард Рослик.

Грамотою генерального директора «Запоріжкокс» нагороджені працівники підприємства – Євген Лесняк, Вадим Супрун, Віктор Лукашевич, Сергій Іванченко, Дмитро Похилько, Андрій Мороз, Євген Полозскій, Людмила Пашкевич, Максим Ермілко і Інна Лядська. Подякою Запорізької обласної державної адміністрації нагороджені Олександр Кисільов, Роман Неживий, Тетяна Коваленко та Ольга Гаврилко. Грамотою Запорізької обласної ради відзначені Ніна Багмут і Микола Белан; міської ради – Ірина Тягунова і Роман Ролко. Грамотою районної адміністрації Заводського району нагороджені Юлія Іванченко, Тетяна Микитенко, Сергій Трубаров і Ольга Колесник.

«Гірники, коксохіміки, металурги – це сильні, працьовиті і стійкі духом люди. Це надійна опора економіки Запоріжжя і всієї України. І це не просто слова – за ними стоїть щоденний непростий труд цих талановитих людей. Колектив «Запоріжкоксу» володіє унікальною енергією, яка заряджає наше підприємство новими ідеями, інноваційними рішеннями і унікальними проектами. Розуміючи всю відповідальність, яка на нас покладена, хочу сказати, що наш колектив працює професійно і ефективно », – зазначив генеральний директор заводу« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

Пам’ятними подарунками до Дня металурга відзначена одна з найчисленніших династій «Запоріжкоксу» – сім’я Могилат. Засновник династії – Олександр Могилат 25 років відпрацював слюсарем-ремонтником в цеху смолоперегінного виробництва «Запоріжкоксу», його дружина Валентина працювала в заводському дитсадку. Слідом за батьками на завод прийшли працювати їхні сини – Ігор і Олег. Сьогодні на підприємстві працює вся родина Ігоря Могилатів: його дружина Марина – у відділі матеріально-технічного постачання, а дочка Олена – начальник вантажний служби залізничного цеху.

В рамках урочистостей для гостей свята виступили музичні дуети Advanced Duo і Funky fresh, а також ілюзіоніст Дмитро Смага. Родзинкою свята став виступ театру вогню «Магай».

Останні новини
Меню