Розпочав роботу ресурс «Активи Групи СКМ на Донбасі. Поточний статус”

З сьогоднішнього дня запрацював ресурс «Активи Групи СКМ на Донбасі. Поточний статус» (http://rebuild.scm.com.ua), на якому зібрана докладна інформація про руйнування і поточний статус роботи підприємств Групи СКМ у регіоні. На сайті в режимі on-line буде оновлюватися інформація про життя підприємств СКМ у Донецькій і Луганській областях, їх режим роботи, відновлення руйнувань, а також про допомогу містам, які постраждали в результаті військових дій.

Нагадаємо, що з червня 2014 року і до останнього часу 47 активу Групи СКМ опинилися в епіцентрі бойових дій. Багато з них неодноразово були змушені припиняти свою роботу із-за загрози життю співробітникам, а над кількома підприємствами Група СКМ втратила операційний контроль.

«Ми прийняли рішення про запуск такого ресурсу відразу з кількох причин. По-перше, для того, щоб на прикладі наших підприємств наочно показати, що насправді відбувалося і відбувається в зоні військових дій з інфраструктурою та реальним сектором і до яких жахливих наслідків це призводить. Ще ми хочемо дати докладний і розгорнуту відповідь на питання про те, як в цих умовах працюють наші підприємства та компанії, як виконують свої зобов’язання, як відновлюють зруйновані об’єкти, яку допомогу надають потрапили в біду людям, – прокоментувала Наталя Ємченко, Директор зі зв’язків з громадськістю та комунікацій СКМ. – Ресурс «Активи Групи СКМ на Донбасі. Поточний статус» буде регулярно і постійно доповнюватися. І ми дуже сподіваємося, що доповнюватися інформацією про масштабні відновлювальні роботи, а не про нові руйнування».

Наші підприємства працюють у рамках чинного законодавства України. Щодня, незважаючи на складності, Група СКМ докладає всі зусилля для підтримки нормальної роботи активів, збереження робочих місць та виплати заробітної плати нашим працівникам. Крім того, СКМ допомагає постраждалим містам і селищам відновлювати життєво важливу інфраструктуру – житлові будинки, школи, лікарні, повертає в будинку світло, тепло, воду, телефонний зв’язок.

Довідка:

Компанія СКМ – професійний інвестор, керівна компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентрована в трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні і транспортному бізнесі.

До Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк, АСКА і АСКА-Життя, «Укртелеком», телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Ритейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: www.scm.com.ua

Прес-служба компанії СКМ

тел: +38 062 381-50-37

факс: +38 062 381-50-55

(Hidden)

Останні новини
Меню