Новий автомобіль для газорятувальників

«Запоріжкокс» придбав новий аварійно-рятувальний автомобіль для газорятівної служби. На придбання нового автомобіля і комплектацію його всім необхідним підприємство направило 4,1 млн гривень.

Аварійно-рятувальний автомобіль на базі шасі Peugeot Boxer укомплектований спеціалізованим рятувальним обладнанням і призначений для технічного забезпечення робіт, які виконуються на газонебезпечних об’єктах підприємства. Автомобіль також укомплектований необхідним медичним обладнанням для надання першої медичної допомоги. Висока прохідність і маневреність машини забезпечують оперативну доставку газорятувальників і спеціального устаткування до місця проведення робіт.

«Газорятувальна служба контролює процеси і роботи, де в першу чергу може виникнути потенційна загроза безпеки персоналу. Велике значення в нашій роботі має технічна складова. Від засобів індивідуального захисту – до рятувальної техніки – все повинно бути вищої якості і працювати ефективно. Новий автомобіль забезпечить працівникам служби безпечні і більш ефективні умови роботи», – зазначив начальник газорятівної служби ПрАТ« Запоріжкокс »Павло Цимбалістий.

Відзначимо, створення безпечних умов праці є пріоритетним напрямком роботи «Запоріжкоксу» і Групи Метінвест. Підприємство системно вдосконалює і переймає кращі світові практики – як у підготовці фахівців, так і в технічному постачанні цехів і служб. Тільки в 2020 році інвестиції Метінвесту в охорону праці та промислову безпеку склали $ 106 млн. Це 32% від загального обсягу інвестицій в сталий розвиток.

В 2021 році керуюча компанія «Запоріжкоксу», Метінвест, відзначає 15-річчя з дня заснування. Метінвест – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. У структуру групи входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок – від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.

Останні новини
Меню