Офіційна заява SCM: ініціатива створення Штабу з економічного здоров’я України

Коронавірус став причиною проблем у світовій економіці та економіці України. Карантинні заходи, спрямовані на збереження життя людей, неминуче ведуть до зниження економічної активності.

Влада більшості країн світу вживає активних заходів для запобігання економічній кризі. Україна – не виняток. Великий бізнес має намір активно допомагати владі. Компанія SCM звертається до Президента і Прем’єр-міністра з ініціативою про створення Штабу з економічного здоров’я України.

Мета створення Штабу – спільними зусиллями влади і бізнеса знайти інструменти для збереження економічного здоров’я країни в нинішніх складних умовах.

Пропонуємо невідкладно розглянути на засіданні Штабу з економічного здоров’я України заходи підтримки:

  • населення;
  • медицини;
  • регіонів;
  • малого та середнього бізнесу;
  • базових галузей економіки.

Компанія SCM готова делегувати своїх кращих професіоналів в Штаб з економічного здоров’я України. Закликаємо зробити це і інших представників великого національного бізнесу.

Криза – це не тільки проблеми, а й можливості. Штаб з економічного здоров’я України повинен стати мозковим центром відродження нашої країни. Спільними зусиллями ми повинні зробити економіку України сильніше і стійкіше.

https://www.scm.com.ua/news/economic-health-of-ukraine

Останні новини
Меню