За кращим методикам

За підтримки заводу «Запоріжкокс» в будинку дитини «Сонечко» з’явився новий кабінет Монтессорі-терапії.

Реалізація проекту «Допоможи мені це зробити самому» благодійного фонду «Щасливе сонечко» стало можливим завдяки перемозі в конкурсі соціальних ініціатив «Ми – це місто». Грант у розмірі 50 тисяч гривень для свого підшефного закладу виділив завод «Запоріжкокс».

Новий кабінет укомплектований реабілітаційним обладнанням, спеціальними методичними матеріалами та посібниками для допомоги дітям з порушеннями опорно-рухового апарату і затримкою психофізичного розвитку.

“З дітками і вихователями будинку дитини нас об’єднують більше двох років співпраці і міцної дружби. Наша спільна турбота – оточити дітей увагою і любов’ю, створити необхідні умови для їх повноцінного розвитку. Упевнений, новий кабінет допоможе діткам швидше розвиватися, ставати більш самостійними і впевненими в собі. А їх вдячні і щасливі очі будуть нам всім нагородою “, – зазначив генеральний директор ПАТ« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

Відзначимо, що завод «Запоріжкокс» на системній основі надає фінансову допомогу будинку дитини «Сонечко». Крім того щорічно співробітники підприємства проводять тут суботники і волонтерські акції, в свята і будні відвідують дітей з подарунками.

Останні новини
Меню