ПрАТ «Запоріжкокс» очолив Олександр Бехтер

Виконуючим обов’язки генерального директора «Запоріжкоксу» Групи Метінвест призначено Олександра Бехтера. Олександр Третьяков, який дотепер очолював «Запоріжкокс», продовжить роботу в Групі Метінвест в якості генерального директора «Каметсталі».

Олександр Бехтер має багаторічний досвід роботи в коксохімічній галузі. Починав дверевим коксового цеху «Запоріжкоксу», пройшов шлях від апаратника до заступника начальника цеху смолоперегінного виробництва підприємства. У 2015-2018 роках працював у виробничо-технічному відділі, згодом очолив його. З 2018 року обіймає посаду директора з виробництва ЗКХЗ.

Під керівництвом Олександра Бехтера на підприємстві реалізовано низку проєктів з екологічною складовою, зокрема серію капітальних ремонтів коксових батарей. Налагоджені оптимальні режими роботи хімічних підрозділів «Запоріжкоксу». Реалізована низка енергоефективних проєктів, зокрема вперше у галузі – переведення газодувної машини на роботу від перетворювача частоти. На початку повномасштабної війни успішно проведені гаряча консервація та запуск заводу після вимушеного зупинення з виходом на планові обсяги виробництва.

Олександр Бехтер закінчив Український державний хіміко-технологічний університет, є спеціалістом з хімічної технології палива і вуглецевих матеріалів.

На новій посаді Олександр Бехтер зосередиться на підвищенні ефективності роботи «Запоріжкоксу» та реалізації інвестиційних проєктів, спрямованих на оновлення пічного фонду та покращення якості продукції.

Останні новини
Меню