Рада ветеранів ПрАТ «Запоріжкокс» відзначив 46-ту річницю з дня заснування

Ветеранська організація ПрАТ «Запоріжкокс», створена 15 липня 1971 р відзначила свій 46-й день народження.

Одним з важливих напрямків соціальної політики ПрАТ «Запоріжкокс» є підтримка ветеранів заводу. Підприємство системно надає допомогу і підтримку раді ветеранів, який налічує понад тисячу представників старшого покоління коксохіміків.

Ветерани підприємства користуються послугами медичного страхування і обслуговування. Щорічно на надання благодійної допомоги своїм ветеранам підприємство направляє близько 200 тисяч гривень.

ПрАТ «Запоріжкокс» щорічно організовує оздоровчі заїзди для ветеранів за пільговою ціною в пансіонат «Чайка» в смт. Кирилівка, розташований на березі Азовського моря.

До Дня Перемоги, Дня металурга, а також інших свят ветеранам підприємства – учасникам Великої вітчизняної війни – надається фінансова допомога.

«Наш колектив з повагою і турботою ставляться до старшого покоління коксохіміків, які зводили наше підприємство, відбудовували і розвивали його після війни, навчали молодь. Саме наші ветерани створили той міцний фундамент з професіоналізму і трудових традицій, які шанують коксохіміки і сьогодні. Ми не знижуємо уваги до наших ветеранів, надаємо їм постійну допомогу і підтримку », – зазначив директор з персоналу ПАТ« Запоріжкокс »Сергій Чечель.

Останні новини
Меню