Трудове суперництво: названі кращі підрозділи «Запоріжкоксу»

5 вересня 2018 року у Києві, на НСК «Олімпійський» відбулося урочисте підведення підсумків конкурсу «Трудове суперництво-2017». Серед підрозділів заводу «Запоріжкокс» в номінації «Кращий цех» переміг ремонтно-механічний цех, кращої в рейтингу стала зміна №1 котлотурбінного цеху.

Підрозділи переможці отримали нагородні дипломи та почесні сувеніри за перемогу в «Трудовому суперництві-2017» з рук генерального директора заводу Віталія Литовки.

«На виробництві, як і на футбольному полі, все вирішує командна робота і прагнення до перемоги. У великій і злагодженої команді «Метінвест» важлива роль кожного гравця – працівника, підрозділу, підприємства. Я вдячний колективу «Запоріжкоксу» за професіоналізм, який відкриває нові можливості і великі досягнення », – зазначив Генеральний директор заводу «Запоріжкокс» Віталій Литовка.

Серед досягнень ремонтно-механічного цеху: першість за кількістю пропозицій, спрямованих на вдосконалення виробництва. Працівники цеху – переможці конкурсу професійної майстерності в 2017 році серед електрогазозварників та слюсарів-ремонтників, як всередині підприємства, так і на Запорізькому проммайданчику. У 2017 році РМЦ тричі займав призові місця рейтингу за системою 5С і конкурсі «Робочий побут – своїми руками».

Зміна №1 котлотурбінного цеху має один з найвищих показників по системі 5С і ефективному інформуванню. Колектив зміни на 100% дотримується ключові показники технології та обладнання, що є критично важливим в енергопостачанні заводу. Найбільш значимий проект, реалізований в цеху – обмін вторинними газами з комбінатом «Запоріжсталь». Щорічно цей проект приносить підприємствам ефект більш 200 млн грн.

Останні новини
Меню