У 2018 році “Запоріжкокс» інвестував в поліпшення робочого побуту близько 8 млн гривень

«Запоріжкокс» продовжує покращувати умови робочого побуту співробітників в рамках комплексної програми «Робочий побут». У 2018 році на ці цілі підприємство направило близько 8 млн гривень.

В рамках програми капітально відремонтований найбільший об’єкт робочого побуту загальною площею більше 1,5 тисяч квадратних метрів – центральний санітарно-побутовий корпус, який включає в себе прохідну заводу. В ході капітального ремонту проведена комплексна заміна всіх комунікацій, сантехніки, віконних і дверних блоків, комплектація новими меблями і побутовою технікою. На центральній прохідній відреставровані покрівля та фасад, виконаний косметичний ремонт приміщення. Ремонт виконаний в кімнатах прийому їжі коксової батареї №5, 6, а також центральної заводської лабораторії.

У 2019 року в рамках реалізації програми «Робочий побут» «Запоріжкокс» продовжить реконструкцію центрального санітарно-побутового корпусу, виконає ремонт побутових приміщень цеху сіркоочистки, заводоуправління, та ін. На ці цілі буде направлено 6,6 млн гривень. В цілому, робочий побут стане комфортніше для 500 співробітників підприємства.

Відзначимо, на реалізацію комплексної програми «Робочий побут» з 2012 року завод «Запоріжкокс» направив понад 20 млн гривень.

Останні новини
Меню