У 2018 році “Запоріжкокс» виконав всі заходи колективного договору

У 2018 році завод «Запоріжкокс» виконав всі 167 заходів, передбачених колективним договором. Сума фінансування соціальних зобов’язань за звітний період склала близько 162 млн гривень.

На підприємстві відбулося засідання робочої комісії, на якій підбили підсумки виконання колективного договору за 2018 рік. Серед виконаних заходів, передбачених колективним договором: професійний розвиток, соціальне страхування і оздоровлення працівників, підтримка ветеранів підприємства, виплата всіх видів матеріальної допомоги. Зростання заробітної плати коксохіміків за 2018 рік склав 37%.

За 2018 рік виконано всі заходи, спрямовані на підвищення рівня охорони праці та промислової безпеки, попередження профзахворювань співробітників. На виконання комплексних заходів з охорони праці, включених до колективного договору, направлено 62 млн гривень.

На забезпечення якісного медичного обслуговування і страхування співробітників і ветеранів підприємства завод направив понад 3,5 млн гривень.

В ході літньої оздоровчої кампанії «Запоріжкокс» організував відпочинок для 893 співробітників, членів їх сімей та ветеранів підприємства. На ці цілі завод направив близько 2,3 млн гривень.

Останні новини
Меню