У Запоріжжі зіграли юні джазмени з усієї країни

За підтримки заводу «Запоріжкокс» в Запоріжжі пройшов 1-й Всеукраїнський дитячий і юнацький джазовий фестиваль-конкурс «Jazz ZP»

У фестивалі, який проходив три дні, брали участь 80 осіб від 7 до 25 років з різних міст країни. Вони демонстрували конкурсні виступи і брали участь в майстер-класах відомих музикантів-членів журі. Головний приз – Гран-прі, виграв студент Київського інституту музики імені Глієра, саксофоніст Павло Кулик.

Крім учасників «Jazz ZP» на гала-концерті виступав і естрадно-духового оркестру муніципального театру танцю. Нагадаємо, що театр став ініціатором і організатором цього фестивалю, що відбувся вперше. Втілити ідею змогли завдяки гранту 26 тис.грн., Який театр виграв в конкурсі соціальних ініціатив «Ми – це місто» при фінансуванні ПрАТ «Запоріжкокс».

— Ця сцена об’єднала багато талановитих неординарних хлопців, – зазначила фінансовий директор ПрАТ «Запоріжкокс» Олена Лижина. – Чудово, коли в місті є захід, здатне дивувати і заряджати позитивом. Від імені заводу «Запоріжкокс» я вдячна організаторам і учасникам за працю і талант. Без духовного розвитку в принципі неможливий розвиток нації. За учасниками фестивалю – майбутнє країни.

Останні новини
Меню