“Запоріжкокс” виступив в ролі Святого Миколая

М’який куточок, манеж і мандарини – такий подарунок до Дня Святого Миколая отримали пацієнти дитячого відділення обласного протитуберкульозного диспансеру. Затишок для дітей тут особливо важливий. Адже вони проводять у відділенні від 2 місяців до 2 років, в залежності від самопочуття. У відділенні проходять лікування близько 60 юних пацієнтів з самого раннього віку до 18 років. Серед них – багато хлопців з малозабезпечених сімей, є сироти.

«Святим Миколаєм» для дітей з цим непростим захворюванням став «Запоріжкокс», який подарував меблі і фрукти. Привітати хлопців на святковий ранок приїхав директор з охорони праці промислової безпеки та екології ПАТ «Запоріжкокс» Сергій Бессонов. А діти піднесли йому листівку, зроблену своїми руками.

За доброю традицією помічники святого Миколая заводу “Запоріжкокс” також відвідали діточок з будинку дитини «Сонечко».

Начальник відділу організації та оплати праці ПрАТ «Запоріжкокс» Сергій Чечель вручив співробітникам Будинку дитини сертифікат на 10 тисяч гривень. Завдяки цьому в «Сонечку» зовсім скоро з’явиться нове обладнання для реабілітації дітей з неврологічними порушеннями.

Останні новини
Меню