«Запоріжкокс» нагородили за кращий колективний договір

Колективний договір заводу «Запоріжкокс» за підсумками 2019 року визнано найкращим серед підприємств Запорізького регіону, чисельністю до 2 тисяч співробітників.

За підсумками 2019 року, «Запоріжкокс» виконав всі заходи, передбачені колективним договором в повному обсязі. Серед виконаних заходів: поліпшення умов праці і робочого побуту, професійний розвиток, соціальне страхування і оздоровлення працівників, підтримка ветеранів підприємства, виплата всіх видів матеріальної допомоги. Сума фінансування соціальних зобов’язань за звітний період склала понад 163 млн гривень.

За 2019 рік виконано всі заходи, спрямовані на підвищення рівня охорони праці та промислової безпеки, попередження профзахворювань співробітників. Витрати підприємства на медичне обслуговування співробітників в лікувальних установах Запоріжжя, а також на медикаментозне забезпечення процесу лікування склали понад 1 млн гривень.

Підприємство профінансувало пільгове оздоровлення працівників, їх сімей та ветеранів  в здравницях України. На ці цілі спрямовано понад 2 млн гривень.

Зростання заробітної плати коксохіміків за 2019 рік склало 39,5% і продовжує утримувати лідируючі позиції в галузі.

У 2019 «Запоріжкокс» інвестував в поліпшення робочого побуту більше 4 млн гривень. У рамках програми завершено ремонт центрального санітарно-побутового корпусу. Ремонт виконаний також в санітарно-побутових приміщеннях пожежної частини, адміністративній будівлі заводу.

Відзначимо, конкурс на кращий колективний договір, який проводить Запорізька обласна рада профспілок, проходить щорічно серед усіх підприємств Запорізької області – в сфері промисловості, сільського господарства, в бюджетній сфері. Номінації конкурсу розподілені між підприємствами за кількістю співробітників. Колективний договір заводу «Запоріжкокс» починаючи з 2012 року – щорічний переможець конкурсу серед підприємств чисельністю до 2 тисяч співробітників.

Останні новини
Меню