«Запоріжкокс» підтвердив відповідність стандартам системи енергетичного менеджменту

«Запоріжкокс» успішно пройшов ресертифікаційний аудит відповідності вимогам міжнародного стандарту ISO 50001:2018 «Системи енергетичного менеджменту – вимоги та посібники із застосування».

Наглядовий аудит проводився у вуглепідготовчому, коксовому, смолопереробному цехах, а також цехах уловлювання, сіроочищення та відділі головного енергетика «Запоріжкоксу» фахівцями аудиторської компанії «Технічні та управлінські послуги», корпоративного партнера «ТЮФ ЗЮ».

Аудиторська перевірка підтвердила відповідність системи вимогам міжнародного стандарту ISO 50001:2018. Експерти відзначили високий рівень зрілості системи енергоменеджменту, що діє на підприємстві. Серед проектів, націлених на зниження втрат в енергетичній сфері аудитори відзначили енергосервісний проєкт заміни повітродувки ділянки біохімічної очистки стічних вод на більш енергоефективну.

За результатами аудиту «Запоріжкоксу» підтверджено відповідність чинному сертифікату на відповідність вимогам міжнародного стандарту та рекомендовано його продовження.

Зазначимо, «Запоріжкокс» сертифікований з 2014 року і регулярно підтверджує свою відповідність міжнародним стандартам системи менеджменту якості, екологічного менеджменту, управління охороною праці та виробничою безпекою.

Останні новини
Меню