«Запоріжкокс» привітав центр «Дитячий Радонеж» з новорічними святами

У подарунок від косохіміков Центр реабілітації дітей-інвалідів «Дитячий Радонеж» отримав методичні матеріали та розвиваючі іграшки, які дозволять підвищити ефективність навчального процесу і урізноманітнити дозвілля дітей.

У «Дитячому Радонежі» займаються діти із затримкою психічного розвитку, порушеннями слуху та мови, аутизмом. Зараз центр працює в карантинному режимі, для дітей проводяться індивідуальні заняття.

Крім розвиваючих іграшок та методичних матеріалів, «Запоріжкокс» передав центру очищувачі повітря, захисні маски та необхідні засоби для дезінфекції. На придбання подарунків «Запоріжкокс» направив 30 тисяч гривень.

«Ми знаємо про проблеми наших друзів і завжди намагаємося допомогти їм, щоб у цих прекрасних дітей були всі умови для того, щоб гармонійно рости і розвиватися. До новорічних свят «Запоріжкокс» подарував центру все необхідне для повноцінної роботи під час карантину. Впевнений, дітей порадують такі подарунки. А їх успіхи і досягнення, щирі посмішки – головна нагорода для нас», – зазначив голова профспілкового комітету ПрАТ« Запоріжкокс »Сергій Бессонов.

Нагадаємо, «Дитячий Радонеж» шість років поспіль бере участь у конкурсі «Ми – це місто», який реалізується за підтримки запорізьких підприємств Метінвесту. Проекти, реалізовані спільно з підприємствами, успішно діють досі.

Останні новини
Меню