«Запоріжкокс» привітав ветеранів з Днем Перемоги

До Дня пам’яті і примирення і 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «Запоріжкокс» традиційно привітав ветеранів війни і трудівників тилу.

Всім ветеранам підприємства – учасникам бойових дій, інвалідам війни та членам сімей загиблих надана матеріальна допомога. Представники молодіжної організації і профспілкового комітету підприємства відвідали ветеранів підприємства – учасників бойових дій, вручили їм подарунки та продуктові набори.

Першим представники «Запоріжкоксу» відвідали ветерана підприємства, учасника бойових дій Івана Яковича Піскуна. У воєнні роки він захищав Батьківщину від нацистських загарбників в Молдові, пізніше служив в залізничному війську, був поранений. Після повернення в Запоріжжя Іван Якович пішов працювати на «Запоріжкокс», де попрацював більше 50 років.

Відзначимо, всього в ветеранської організації «Запоріжкоксу» шість ветеранів-учасників бойових дій, нагороджених орденами і медалями за заслуги під час Другої світової війни.

Крім того, «Запоріжкокс» традиційно взяв участь у благодійному марафоні «Пам’ять». В фонд марафону підприємство направило 10 тисяч гривень. Кошти будуть спрямовані на допомогу учасникам бойових дій Запорізької області.

Останні новини
Меню