«Запоріжкокс» реконструював вагоноперекидач №2

«Запоріжкокс» завершив капітальний ремонт і ввів в експлуатацію вагоноперекидач для вивантаження вугілля з залізничних вагонів, підвищів надійність і ритмічність його роботи. Інвестиції в оновлення агрегату склали 56,2 млн гривень.

В ході реконструкції, яка стартувала в 2019 році, проведена заміна ротора, дробильно-фрезерних машин, а також електрообладнання з установкою частотних перетворювачів привідних механізмів. Виробником обладнання і шеф-монтажером виступив завод «Дніпротяжмаш» (м. Дніпро).

На час проведення реконструкції вагоноперекидача вуглепідготовчий цех змінив технологічну схему вивантаження вугільних концентратів, виконуючи її одним вагоноперекидачем з оборотом 50-60 вагонів на добу. Тепер, при повноцінному введенні в роботу другого агрегату, щодоби цех вивантажує 100-130 вагонів обємом65-68 тонн кожен.

«Завдяки реконструкції ключових агрегатів вуглепідготовчого цеху, підприємство вчасно вивантажує вагони, підтримує ритмічну роботу не тільки цеху, але і всього коксохімічного виробництва», – зазначив генеральний директор «Запоріжкоксу» Александр Третьяков.

Останні новини
Меню