«Запоріжкокс» успішно пройшов наглядовий аудит інтегрованої системи менеджменту

«Запоріжкокс» підтвердив відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

12 і 13 квітня на «Запоріжкоксі» пройшов ресертифікаційний аудит системи менеджменту якості в основних цехах підприємства на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

В ході аудиту фахівці компанії «Технічні та управлінські послуги» перевірили необхідну підтверджуючу документацію в підрозділах підприємства. Основну увагу приділили коксовому цеху.

З урахуванням виконання протиепідемічних заходів максимально виключено особисте спілкування – дистанційний аудит проведено з фахівцями відділу технічного контролю, відділу по стандартизації, сертифікації та аудиту, відділу супутньої продукції і відділу розвитку персоналу в онлайн-форматі на платформі Teams.

В ході перевірки аудитори відзначили високий рівень функціонування системи менеджменту якості «Запоріжкокс». Також вони оцінили системну роботу, спрямовану на поліпшення коксохімічного виробництва і залученість працівників в систему менеджменту якості. За результатами аудиту «Запоріжкоксу» рекомендований новий сертифікат на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

Останні новини
Меню