«Запоріжкокс» забезпечує безпечний карантинний режим для колективу

«Запоріжкокс» ефективно працює в умовах загальнонаціонального карантину. Для захисту співроників підприємства від коронавирусной інфекції COVID-19 підприємство реалізує додаткові заходи безпеки.

На «Запоріжкоксі» діють оперативний штаб по боротьбі з коронавірусом, який реалізує профілактічні заходи для недопущення поширення COVID-19 серед колективу.

З метою локалізації поширення коронавирусной інфекції на підприємствах впроваджені превентивні заходи: введені додаткові маршрути корпоративного транспорту. Щодня корпоративні автобуси проходять дезінфекцію. У всіх автобусах забезпечений вільний доступ до індивідуальних рукавичок і деззасобів.

На підприємстві працює багаторівнева система контролю температури у співробітників – виміри проходять на прохідних, перед початком робочої зміни і протягом дня. Співробітники забезпечені додатковими засобами індивідуального захисту – захисними масками або респіраторами, рукавичками.

Посилено санітарне прибирання офісних, санітарно-побутових приміщень, об’єктів харчування із застосуванням дезінфікуючих засобів. На прохідній підприємства, їдальні та здравпункті встановлені бактерицидні рецірукулятори повітря для додаткової дезінфекції.

У кожному підрозділі підприємств забезпечений вільний доступ до дезінфікуючих засобів для обробки рук. Дотримання питного режиму забезпечується поставками бутильованої води. Їдальні підприємств працюють в режимі буфета – обіди запаковані, продаються на винос.

Перераховані вище заходи дозволили локалізувати поширення коронавирусной інфекції серед працівників підприємства і забезпечити безпечний цілодобовий виробничий процес.

Останні новини
Меню