Запорізькі підприємства Метінвесту підбили підсумки літньої оздоровчої кампанії-2021

Під час літньої оздоровчої кампанії-2021 понад 5000 співробітників Метінвесту в Запоріжжі і членів їхніх сімей відпочили в оздоровчих центрах і на базах відпочинку. Загалом на організацію повноцінного безпечного літнього оздоровлення «Запоріжсталь», «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкокс» і Запорізький ливарно-механічний завод направили понад 26 млн гривень.

Працівники запорізьких підприємств Метінвесту відпочивали в оздоровчих центрах на Азовському морі: в пансіонаті «Металург», на базах відпочинку «Мрія» і «Чайка». Традиційно металурги набиралися сил в головній здравниці — санаторії-профілакторії компанії «Соціальні ініціативи Запоріжжя» на о. Хортиця.

Майже 900 дітей співробітників на літніх канікулах відпочивали в ДОЦ «Супутник» на Великому Лузі, а також в здравницях на березі Азовського моря: «Альбатрос», «Приморський» і «Веселка». Компанія системно підтримує корпоративні об’єкти відпочинку, щоб забезпечити відпочинок своїх працівників і їхніх дітей у гідних умовах. Паралельно в компанії розробляють альтернативні формати відпочинку співробітників і їхніх родин.

В рамках пілотного проєкту з дитячого оздоровлення для дітей кращих співробітників, які демонструють високі результати в роботі, був організований відпочинок на морі в ДОЦ підвищеного комфорту. Близько 100 дітей співробітників запорізьких підприємств Метінвесту відпочивали в дитячих центрах «Лазурна веселка» і «Зміна» в смт Кирилівка на березі Азовського моря. Табори відповідають високим стандартам корпоративного відпочинку компанії: перша лінія морського узбережжя, розвинена інфраструктура, дитячі та спортивні майданчики, плавальні басейни, комплекси розважальних, освітніх і спортивних програм, вечірні та денні заходи, збалансоване і здорове харчування за системою «шведський стіл».

Традиційно підприємства в рамках колективних договорів профінансували придбання путівок, відшкодувавши до 80% вартості відпочинку, незалежно від формату корпоративного відпочинку і місця розташування оздоровчих центрів. Особливу увагу було приділено дотриманню карантинних норм для забезпечення безпечного і комфортного оздоровлення співробітників та членів їхніх сімей.

В 2021 році керуюча компанія «Запоріжсталі», Метінвест, відзначає 15-річчя з дня заснування. Метінвест — міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. У структуру групи входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок — від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.

Останні новини
Меню