«Запоріжкокс» дав старт літньої оздоровчої кампанії для сімей співробітників

У 2019 «Запоріжкокс» направить на організацію літнього оздоровчого сезону для співробітників, їх сімей та ветеранів підприємства близько 2,3 млн гривень. В ході літньої оздоровчої кампанії в пансіонатах України відпочинуть і оздоровляться понад 850 коксохіміків і членів їх сімей, а також ветеранів підприємства.

Працівники та ветерани підприємства оздоровляться в пансіонатах «Чайка» і «Мрія» (сел. Кирилівка), де їм буде надано повний комплекс оздоровчих процедур, збалансоване харчування, культурне дозвілля. «Запоріжкокс» традиційно покриває основну частку витрат від вартості путівки – до 70%. На ці цілі в 2019 році підприємство направить 2,3 млн гривень.

Для 40 дітей працівників заводу організовано літнє оздоровлення та відпочинок в ДОЦ «Супутник» (Великий Луг, Запоріжжя) і «Альбатрос» (Генічеськ, Арабатська стрілка).

Нагадаємо, в 2018 році «Запоріжкокс» інвестував понад 3 млн гривень у розвиток б/в «Чайка». Кошти були спрямовані на реконструкцію двох корпусів, благоустрій території. У 2019 планується косметичний ремонт номерного фонду. На ці цілі підприємство направить 4,8 млн гривень.

Останні новини
Меню