«Запоріжкокс» модернізував систему біохімічної очистки стічних вод

«Запоріжкокс» в рамках реалізації програми екологічної модернізації виробництва виконав капітальний ремонт аеротенках № 7, призначеного для біохімічної очистки стічних вод. Інвестиції підприємства склали понад 2,8 млн гривень.

Аеротенк №7 – споруда, що має ключове значення в системі біохімічної очистки промислових вод. Складна система очищення промислових і стічних вод підтримує середовище проживання мікроорганізмів, що очищають воду від шкідливих домішок до гранично допустимих норм. Після очищення, вода повторно повертається у виробничий цикл підприємства.

«З 2000 року« Запоріжкокс »застосовує технологію замкнутого оборотного циклу водопостачання, що повністю виключає скидання промислових вод з підприємства в річку Дніпро. Ми безперервно тримаємо під контролем справність екологічного обладнання, своєчасно модернізуємо його у відповідність з прийнятими екологічними стандартами », – зазначив генеральний директор заводу« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

Відзначимо, капітальний ремонт аеротенках №7 проводився із залученням фахівців Українського державного науково-дослідного інституту проблем водовідведення, водопостачання і охорони навколишнього середовища.

Останні новини
Меню