«Запоріжкокс» назвав кращі проекти програми «Молоді лідери»

На заводі «Запоріжкокс» відбувся захист проектів молодих співробітників по підвищенню ефективності виробництва – фінал програми «Молоді лідери».

У програмі взяли участь п’ять команд молодих співробітників «Запоріжкоксу». Протягом півроку вони працювали над проектами з охорони праці та промислової екології, підвищення якості продукції та зниження енерговитрат, а також пройшли ряд тренінгів розвитку професійних компетенцій.

Кращим за підсумками захисту став проект з підвищення якості смоли авторства контролера у виробництві чорних металів управління якості Олександри Штепи, менеджера ОНБ Дмитра Андріянова і провідного інженера з підготовки кадрів ОРП Олени Теребіновой. Реалізація ідеї молодих лідерів дозволить переробляти смолу в чистому вигляді без залучення легкої смоли інших виробників, що дозволить скоротити витрати і підвищити якість продукції.

Призери програми нагороджені дипломами та пам’ятними подарунками, переможці премійовані і рекомендовані до кадрового резерву на високостоящую посади.

Наступним етапом програми стане загальнокорпоративні чемпіонат Метінвесту, де коксохіміки позмагаються з переможцями споріднених підприємств компанії.

Останні новини
Меню