«Запоріжкокс» відзвітував про виконання колективного договору за перше півріччя 2018 року

У першому півріччі 2018 року завод «Запоріжкокс» виконав всі заходи, передбачені колективним договором. Сума фінансування соціальних зобов’язань за звітний період склала більше 84 млн гривень.

На підприємстві відбулося засідання робочої комісії, на якій підбили підсумки виконання колективного договору за шість місяців 2018 року. Серед виконаних заходів, передбачених колективним договором: оздоровлення працівників, підтримка ветеранів підприємства, розвиток культури і підтримка спорту, виплата всіх видів матеріальної допомоги співробітникам і ветеранам комбінату.

«Зростання заробітної плати в першому півріччі 2018 року склало 23%. Крім виконання основних розділів, що стосуються організації праці і відпочинку, роботи з пенсіонерами та молоддю, були виплачені доплати, надбавки і премії, всі види матеріальної допомоги. Це говорить про ефективну спільну роботу адміністрації, профспілкового комітету і колективу підприємства», – зазначив директор з персоналу та соціальних питань заводу «Запоріжкокс» Максим Педь.

За перше півріччя 2018 року виконано всі заходи, спрямовані на попередження нещасних випадків і профзахворювань у процесі праці. На виконання комплексних заходів з охорони праці, включених до колективного договору за звітний період, направлено 1,9 млн. гривень.

На забезпечення якісного медичного обслуговування і страхування співробітників і ветеранів підприємства завод направив понад мільйон гривень.

В ході літньої оздоровчої кампанії «Запоріжкокс» організував відпочинок для 900 співробітників, членів їх сімей та ветеранів підприємства. На ці цілі завод направив близько 2,8 млн гривень.

Відзначимо, за підсумками обласного конкурсу на кращий колективний договір Запорізької області, колективний договір «Запоріжкоксу» 2017 року визнано найкращим серед промислових підприємств третьої групи. За підсумками 2017 року колективний договір підприємства виконаний в повному обсязі.

Останні новини
Меню