«Запоріжкокс» зазначив 84-ту річницю з дня заснування заводу

«Запоріжкокс» до 84-ї річниці від дня свого заснування, організував ряд урочистих заходів для працівників, їх сімей та ветеранів підприємства. Почесними грамотами заводу «Запоріжкокс» і Метінвесту, листами подяки державних органів влади відзначені працівники та кращі колективи цехів.

14 квітня 2018 року в ДК Металургів відбувся урочистий захід «Family birthday», в якому взяло участь понад 350 співробітників і членів їх сімей. Привітати металургів і ветеранів «Запоріжкоксу» прийшли представники обласної влади та промислових підприємств міста. Для гостей свята була організована розважальна програма – творчі конкурси та майстер-класи, працювали дитячі аніматори і фотозоні.

«Сімейний формат свята ще раз говорить про те, що наше підприємство – одна велика дружна сім’я, з міцними трудовими і сімейними традиціями. Завдяки нашим багаторічним традиціям і про-професійної досвіду, з кожним роком ми продовжуємо рости і розвиватися. Результати нашої роботи доводять, що ми рухаємося в правильному напрямку. Кожне досягнення нашого заводу – заслуга всього трудового колективу. І я вдячний кожному коксохіміками за професіоналізм, самовіддачу і внесок в розвиток підприємства », – зазначив генеральний директор підприємства Віталій Литовка.

Відзначимо, днем ​​народження заводу «Запоріжкокс» прийнято вважати день, коли на коксової батареї № 1 був випущений перший кокс – 15 квітень 1934 року. Сьогодні підприємство входить в рейтинг найбільших експортерів коксу в Україні – виробляє близько 10 відсотків всього виробленого коксу, експортує продукцію в більш ніж 20 країн світу.

Останні новини
Меню