«Запоріжкокс» подарував казку дітям

На початку січня новорічні ранки в БК металургів відвідало понад 300 дітей пільгових категорій Заводського району. Свято для дітей з багатодітних сімей, а також для дітей, позбавлених батьківського піклування організував завод «Запоріжкокс».

З новорічними святами маленьких жителів Заводського району привітали Дід Мороз, Снігуронька та інші казкові персонажі. Інтерактивна вистава «Країна новорічних снів» в БК металургів не залишила байдужими ні дітей, ні дорослих. Приємним сюрпризом для самих маленьких стали солодкі подарунки від коксохіміків.

– У новорічні свята ми намагаємося оточити теплом рідних і близьких, подарувати їм подарунки і гарний новорічний настрій. Але в новорічній суєті, не варто забувати про діток, для яких подарунки і новорічна ялинка – це нездійсненна мрія. Колектив «Запоріжкоксу» вирішив цю мрію здійснити. Ми подарували понад 300 квитків на новорічну ялинку з подарунками дітям з сімей соціальних категорій. Я хочу побажати дітям в новому році – продовжувати вірити в чудеса і радувати всіх нас своїми успіхами, – зазначив директор з персоналу та соціальних питань заводу «Запоріжкокс» Максим Педь.

Останні новини
Меню