«Запоріжкокс» профінансував реалізацію інклюзивного проекту

За підтримки заводу «Запоріжкокс» в запорізькому будинку з’явився унікальний під’їзд з пандусом-електропідйомником.

Сучасний пандус-електропідйомник для інвалідних і дитячих колясок з’явився в одному з під’їздів будинку 153-а по вулиці Чарівній. Таке сучасне унікальне оснащення стало можливим завдяки перемозі ОСББ «Чарівний світанок» в конкурсі соціальних проектів «Ми – це місто» та фінансової підтримки заводу «Запоріжкокс».

В рамках «Ми – це місто» підприємство виділило на пандус 87,5 тис грн. А також додатково виділив 65 тис грн на переобладнання під’їзду (технічна проблема виникла в процесі реалізації).

– У нашому суспільстві прийнято вважати, що люди з інвалідністю нічим не відрізняються від інших, що вони сильні духом і багато з них живуть повноцінним життям, але це не завжди так, – зазначив директор з персоналу та соціальних питань ПАТ «Запоріжкокс» Максим Педь. – В силу своїх особливостей таким людям доводиться щодня стикатися з труднощами, про які інші навіть не замислюються. Наприклад, через відсутність пандусів не кожен може без проблем вийти з дому на вулицю. І цей проект – приклад позитивних змін, які відбуваються в нашому місті завдяки активним запорожцям, відповідальному бізнесу та конкурсу «Ми – це місто». Ми подарували можливість жителям з інвалідністю, матусям з колясками з комфортом пересуватися в під’їзді. Сподіваюся, в майбутньому таких проектів стане більше. Зі свого боку «Запоріжкокс» завжди готовий підтримати проекти.

Останні новини
Меню