«Запоріжкокс» виконав всі заходи колективного договору

У першому півріччі 2017 року ПрАТ “Запоріжкокс» виконав всі 167 заходів, передбачених колективним договором. Сума фінансування соціальних зобов’язань за звітний пери-од склала понад 68 млн гривень..

На підприємстві відбулося засідання робочої комісії, на якій підбили підсумки виконання колективного договору за шість місяців 2017 року. У засіданні взяли участь директор по персоналу «Запоріжкоксу» Максим Педь, начальник відділу організації та оплати праці Сергій Чечель, голова профспілкового комітету підприємства Галина Анедченко.

«Виконання колективного договору – спільна робота адміністрації, профспілкового комітету і колективу підприємства. Високих результатів вдалося досягти завдяки успішній господарсько-економічної діяльності, системного впровадження програм з енергозбереження, розвитку соціальної сфери », – зазначив директор з персоналу ПАТ« Запоріжкокс »Максим Педь.

Серед виконаних заходів, передбачених колективним договором: оздоровлення працівників, підтримка ветеранів підприємства, розвиток культури і підтримка спорту, виплата всіх видів матеріальної допомоги співробітникам і ветеранам комбінату.

У 2017 році під час літньої оздоровчої кампанії «Запоріжкокс» організував відпочинок для більш 900 співробітників, членів їх сімей та ветеранів підприємства. На ці цілі завод направив понад 2 млн гривень.

За звітний період спостерігається зростання заробітної плати працівників в середньому на 17%. За перше півріччя 2017 року виконано всі заходи, спрямовані на попередження нещасних випадків і профзахворювань у процесі праці. На виконання комплексних заходів з охорони праці, включених до колективного договору за звітний період, направлено 6,5 млн. Гривень. На забезпечення якісного медичного обслуговування і страхування співробітників і ветеранів підприємства завод направив понад мільйон гривень.

Останні новини
Меню