Запорізькі підприємства Метінвесту підтримали благодійний фестиваль «Мама + я»

25 вересня 2017 року в Центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» відбувся благодійний фестиваль творчості дітей-сиріт «Мама + я». Фінансову підтримку в проведенні яскравого дитячого свята надали підприємства «Запоріжсталь», «Запоріжкокс» і «Запоріжвогнетрив».

За фінансової підтримки запорізьких підприємств Метінвесту і співпраці із Запорізькою міською радою, Благодійний фестиваль «Мама + я», який на протязі 10-ти років проходив в Дніпрі, в цьому році розширив свою географію і відбувся в Запоріжжі. Участь у фестивалі взяли близько 1000 дітей з дитячих будинків, шкіл-інтернатів, центрів соціальної реабілітації та прийомних сімей міста та області, серед них і діти з особливими потребами.

«Важливо, щоб наші діти росли в атмосфері любові. Звичайно, нам не вдасться виправити той факт, що у цих хлопців немає батьків, але це не заважає нам зустрічатися і дарувати один одному позитивні емоції, справжнє свято. Цей фестиваль важливий не тільки для дітей, а й для нас – дорослих. Це нагадування про те, що чужих дітей не буває. І наше завдання – забезпечити можливість дітям рости і реалізовувати свої можливості, втілювати в життя свої найсміливіші мрії! », – зазначив генеральний директор ПАТ« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

В рамках фестивалю запрошені хлопці взяли участь у конкурсі талантів, майстер-класах, спортивних змаганнях, подивилися виставку спецтехніки, відвідали Алею краси і Алею солодощів, а також спробували меню справжньою польової кухні. Крім цього, для учасників свята постійно працювала анімаційна програма. Кожна дитина отримала пам’ятні подарунки та призи, які для них придбали підприємства-партнери благодійного фестивалю «Мама + я». Зокрема, для покупки сучасних гаджетів для переможців конкурсів талантів, підприємства Метінвесту направили близько 60 тис. Грн.

Останні новини
Меню