Запорізькі підприємства Метінвесту привітали залізничний ліцей з ювілеєм

Металургійні підприємства з Запорізьким залізничним ліцеєм пов’язує тісна співпраця, спрямована на працевлаштування молодих фахівців. Щорічно близько 100 учнів залізничного ліцею проходять на підприємствах ознайомчу, виробничу та переддипломну практику. Учні проходять практику на робочих місцях з виплатою заробітної плати, отримують кваліфікаційний розряд і практичні навички роботи з своєю майбутньою спеціальністю.

На сьогоднішній день на комбінаті «Запоріжсталь», заводі «Запоріжкокс» і Запорізькому ливарно-механічному заводі працюють 268 випускників залізничного ліцею, для 75 з них запорізькі підприємства Метінвесту стали першим місцем роботи.

“Запорізький залізничний ліцей – це бренд, який об’єднує в собі багату історію і сучасний підхід до навчання, висококваліфікованих педагогів і талановитих молодих залізничників. За роки свого існування залізничний ліцей підготував велику кількість професіоналів, багато з яких працюють на« Запоріжкоксі ». Ми вдячні педагогічному колективу за плідну співпрацю і будемо раді бачити випускників залізничного ліцею членами нашої дружньої та професійної команди “, – зазначив дирек ор по персоналу ПрАТ “Запоріжкокс” Максим Педь.

Всього за останні п’ять років запорізькі підприємства Метінвесту працевлаштували понад 2000 випускників вищих і середніх навчальних закладів м.Запоріжжя. На підприємствах діє спеціальна програма стажування та адаптації молодих фахівців в умовах виробництва, реалізується комплекс навчальних та мотиваційних програм для підвищення професійних і особистісних компетенцій молодих фахівців.

Останні новини
Меню